Az Agro Inno Show támogatói

 
A Pannonia Ethanol bioetanolt és csúcsminőségű takarmányt gyárt. A Pannonia Ethanol az Ethanol Europe leányvállalata, üzeme a Tolna megyei Dunaföldváron található, ahol a 2015-ben lezáruló kapacitásbővítés eredményeként évente egymillió tonna kukorica feldolgozására válik képessé, így Európa legnagyobb bioetanolgyártójává válik.
A Pannonia Ethanol az eljárás során hasonló mennyiségű takarmányt és bioetanolt gyárt: így 450 millió liter bioetanolt és 330 ezer tonna magas fehérjetartalmú száraz törkölyt (DDGS), illetve 15 ezer tonna kukoricaolajat állít elő. Az Európában gyártott bioetanol társadalmi és környezetvédelmi szempontból is innovatív eszköz arra, hogy Európa egyre kevésbé használjon fel kőolajat.
 
A világ 4. legnagyobb növényvédőszer-gyártójaként, s mint a fenntartható gazdálkodás elkötelezett híve a cég olyan megoldásokat fejlesztett ki a termelők részére, amelyek lehetővé teszik számukra a legjobb eredmények és terméshozamok elérését, csökkenő kockázatok mellett.
A Dow AgroSciences Magyarországon sokoldalú csúcstechnológiát kínál mind a gyom- és a  rovarirtó, mind a gombaölő készítmények sorában.

 
A KITE Zrt. a mezőgazdasági szektor legnagyobb integrátoraként a szántóföldi és kertészeti termeléshez szükséges inputanyagok kereskedelmében és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadói tevékenységben, valamint a mezőgazdasági gépek értékesítésében az egész ország területén meghatározó szerepet tölt be. Saját szervizhálózata révén korszerű technikai és logisztikai rendszerrel segíti az alkatrész- és szervizellátást.
A társaság kiemelt szereppel bír a precíziós gazdálkodás hazai alapjainak megteremtésében, bevezetésében és országos elterjesztésében. Magyarország területén ma már 800 ezer hektár szántóterületet művelnek a gazdák valamilyen, a KITE Zrt. által értékesített navigációs eszközzel ellátott erőgéppel.

 
 

 
Az INTL FCStone vállalat és annak leányvállalatai vezetők az árutőzsdéken-, értékpapírpiacokon-, globális fizetési piacon-, külföldi tőzsdéken- és egyéb piacokon nyújtott specializált pénzügyi szolgáltatások fejlesztésében. Bevételeink főleg az ügyfeleink valós igényeinek kielégítésére nyújtott pénzügyi termékekből és tanácsadói szolgáltatásokból származnak, és eme tevékenységünk révén ügyfeleink cégei számára nettó pénzügyi hasznokat biztosítunk. Az iparági és pénzügyi szakértelmünk-, a mély partneri és hálózati kapcsolataink-, a rálátásunk és iránymutatásunk-, valamint az integritásunk és átláthatóságunk kiaknázása révén lehetővé tesszük ügyfeleink számára a globális pénzügyi piacokhoz való hozzáférést és ezáltal hozzáadott értéket teremtünk számukra. Az ügyfélcentrikus hozzáállásunk bizalmat generál, amely lehetővé tette számunkra, hogy a globális pénzügyi piacok egyes összetett területein vezető pozíciókat érjünk el.

 
A Budapest Bank a vállalati bankpiac meghatározó szereplőjeként kiterjedt fiókhálózattal rendelkezik, amelynek eredményeként minden megyében és nagyvárosban jelen van. Szolgáltatásainkat és termékeinket a sokszínűség jegyében alakítottuk ki, és folyamatosan ügyfeleink megújuló igényeihez igazítjuk. Az agrárágazat a pénzintézetnél stratégiai fontosságú: az agrárvállalkozások partnerei vagyunk a finanszírozásban, szolgáltatások és termékek széles skálájával segítjük működésüket. Az agrárszektor hatékony kiszolgálására önálló mezőgazdasági csoportot állítottunk fel: szakértőink mélyrehatóan ismerik az agrárvállalkozások helyzetét, problémáit és igényeit, és ezek mentén kialakított szolgáltatásaink és termékeink mellett tudásunk megosztásával is igyekszünk hozzájárulni sikereikhez.

 

 
Az Ön terepe a mi terepünk

Saját igényekre szabható pénzügyi, szakértői kiszolgálást, kiszámítható üzletpolitikát és széles körű agrárfinanszírozási lehetőségeket keres? Az agrárium  pénzügyi kiszolgálása, teljes körű támogatása iránt elkötelezett  FHB Csoporttal megvalósíthatja terveit. A Nemzeti Agrárkamara stratégiai partnereként kedvezményeket nyújtunk a kamara tagjainak.

Bankunk és lízingtársaságunk testre szabottan szolgálja ki többek között bankszámlavezetésben, terület alapú támogatás és a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivataltól elnyert bármely támogatás előfinanszírozásában; forgóeszköz-beszerzés, termőföld vásárlás finanszírozásban, beruházás finanszírozásban; gépvásárlás lízingelésében, gépvásárlásra szóló eszközhitelben akár az EU-s pályázatok beépítésével Ügyfeleinket.

Hiteleinkre és szakértelmünkre mindig számíthat: kérjen visszahívást vagy személyre szabott ajánlatot kollégáinktól az agrar@fhb.hu címen!

 
 

 
z Agricultural Magnetics Limited egy olyan, az Enterprise Ireland-által támogatott és magas potenciállal rendelkező induló vállalat, mely jelenleg Kelet-Afrikában tevékenykedik és 2015 negyedik negyedévétől Európába is belép. A MagGrow márka egy olyan új és szabadalmaztatott mágneses permetező technológiát jelent, amely a kertészetekben és szántóföldi növényeknél alkalmazott növényvédő szerek permetezését optimalizálja.
A MagGrow vállalatot 2013-ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy új permetező technológiákat fejlesszünk és ezekben vezetők legyünk. Küldetésünk szerint minden generációnak joga van az élelemhez és a vízhez.
Célunk egy új globális permetező technológia létrehozása, fejlesztése és ebben vezető szerep vállalása.
Az Agricultural Magnetics Limited vállalat székhelye az írországi UCD Egyetem innovációs központjában található. A céget 65 évnyi multinacionális tapasztalattal rendelkező vezetőség irányítja, élén Gary Wickham vezérigazgatóval (végzettség: BSc, MBA), Alison Healy konzultációs igazgatóval (végzettség: BSc, Írországi mediátor) és David Moore-al (végzettség: villamosmérnök, gépészmérnök, MBA).

 
Az agrárium iránt elkötelezett Raiffeisen Bank kiváló partnerkapcsolatokkal, mély piac- és termékismerettel a mezőgazdaság valamennyi szereplőjének egyedi, testre szabott és versenyképes finanszírozási szolgáltatásokat nyújt - a termelés, értékesítés, kereskedés, feldolgozás és az export területén.

 
   
Médiapartnereink

 
 


 
 

A rendezvény támogatói:

  • Dow AgroSciences – növényvédőszerek,
  • KITE Zrt. – precíziós gazdálkodás,
  • Pannonia Ethanol – Európa legnagyobb bioetanolgyártója